+31 (0)6 11 31 3749 info@tiantraining.nl

Over Tian

Tian is het Chinese woord voor Hemel en in combinatie met Tao, de hemelse weg Tian Tao. Dit staat voor alles wat positief is en wat wij tegenkomen als lessen op onze levensweg. Door de deur naar je bewustZIJN te openen kom je positiever in het leven te staan en word je een gelukkiger mens. 

Saskia van der Vlist

Trainer, Coach en Psychosociaal Begeleider

Tian Training en Advies is opgericht door Saskia van der Vlist.

“Het ‘Spelenderwijs’ leren en groeien heb ik van nature in mij zitten. Ik ben namelijk opgevoed door een leraar en een zangeres. Mijn opvoeding heeft ervoor gezorgd dat ik veelzijdig, open-minded en creatief ben.

Tijdens mijn veranderwerkzaamheden (change management) bij multinationals heb ik geleerd hoe belangrijk het is om de mens centraal te houden, te luisteren naar de behoeftes van de mens en te zorgen voor persoonlijke- en professionele ontwikkeling.

Zoals bekend kunnen de gedachten, gevoelens en het gedrag van één mens grote invloed hebben op het functioneren van een heel team of een relatie. Vanuit deze fascinatie, de bijbehorende groepsdynamiek, de psychologische processen en de behoeftes van de mens heb ik de 4 jarige opleiding tot Psychosociaal Begeleider gevolgd en met succes afgerond.

Achtergrond en Expertise

Spelenderwijs Leren

Tian Training en Advies onderscheid zichzelf mij in de markt door ‘Spelenderwijs’ leren en groeien voor volwassenen. Hierbij is de combinatie gemaakt tussen jarenlange zakelijke werkervaring met psychologisch verworven inzichten, creatieve holistische aanpak en spel. 

De theorie en de tools met betrekking tot persoonlijke efficiëntie hebben hun effectiviteit bewezen binnen de zakelijke dienstverlening en bij persoonlijke ontwikkeling van klanten. Deze vormen de basis in mijn trainingen en adviezen. Trainingen en adviezen worden gegeven vanuit kennis, passievolle creativiteit en liefdevolle betrokkenheid.

Ieder training programma of workshop is afhankelijk van de inbreng van de klant en wordt opgezet met het gewenste einddoel als uitgangspunt.

Netwerk

Vanuit de gedachte 1+1=3 is deze netwerkorganisatie van trainers ontstaan.

Er worden verscheidene sessies en programma’s georganiseerd waarbij co-trainers worden uitgenodigd om mee te trainen of te sparren. Daarnaast organiseren wij regelmatig netwerk bijeenkomsten waarbij wij samenkomen om ontwikkelingen te bespreken.

Wij werken op dit moment samen met de volgende mensen:

Lydia de Wit
Stembevrijder, eigenaar Innerguiding, trainer bij SenSolid

Fedde Peutz
Acroyoga leraar

Vera Develing
Yin Yoga lerares bij Connectyin

Inge Smits
Ibiza Ahora, Yoga

Ben jij geïnteresseerd om onderdeel uit te maken van ons netwerk of wil je deelnemen aan de netwerk bijeenkomsten, meld je dan aan via het contact formulier.

Wees Welkom!

Bel mij op +31 (0)6 11 31 3749 of stuur een email