+31 (0)6 11 31 3749 info@tiantraining.nl

Leven vanuit je Kern!

Creatief en krachtig Persoonlijk Leiderschap programma!

Een gelukkig leven én gelukkige liefde begint bij jezelf!

Het leven kan je behoorlijk uitdagen en verwachten dat je blijft staan en krachtig bent. Dit is  soms best lastig, vooral als je het gevoel hebt dat je veel ballen in de lucht hebt te houden thuis of er veel gevraagd wordt van je op je werk, je lief je leven uit loopt of een dierbare overlijdt.  Het vergt dan van jou om vanuit je kern te kiezen om goed voor jezelf te zorgen. Te kiezen voor zelf-liefde en eigen baas te blijven.  Je grenzen vanuit je kern te voelen, aan te geven en je eigen ruimte innemen is belangrijk om de cadans van de balans te houden of terug te vinden. Als de weegschaal doorslaat naar de kant van de ander kan het zo maar zijn dat je het gevoel hebt jezelf te verliezen.

Het programma ‘Leven vanuit je kern’ is daarom speciaal ontwikkelend om jou te begeleiden bij het (opnieuw) innemen van jouw eigen ruimte en het vanuit je kern te (her)vinden van jouw innerlijke kracht.

Loop jij vast in een liefdesrelatie of loop je op tegen te veel eisen vanuit je werkgever? Heb jij moeite met het innemen van je eigen ruimte?

Neem je te vaak te veel verantwoordelijkheid op je en durf je geen NEE te zeggen uit angst dat men je dan niet meer leuk en aardig vindt of dat je dan wellicht niet meer die geweldige klus op je werk krijgt de volgende keer?

Heb je het gevoel jezelf in de weg te zitten en niet in beweging te kunnen komen?

Wil jij op een speelse doch krachtige en wijze manier samen met anderen leren meer vanuit je kern te leven, jouw persoonlijke kracht en jouw persoonlijk leiderschap verbeteren?

Schrijf je dan in voor het programma ‘Leven vanuit je Kern’. Na het programma kan je er zeker van zijn dat jij:

 • vanuit je kern liefdevol kiest voor jezelf
 • krachtiger in het leven staat
 • je grenzen beter aangeeft
 • je eigen ruimte in neemt
 • liefdevol nee zegt zonder angst voor afwijzing
 • de cadans van de balans herkent die je nodig hebt om een gelukkiger leven te blijven houden.

Vanuit eigen werk- en levenservaringen en het jaren lang volgen van verscheidene opleidingen en trainingen is het idee voor dit persoonlijk leiderschap programma ontstaan. Het is een programma waarbij speelsheid en simpliciteit voorop staan.  Het is een uniek programma waarbij wordt gekeken vanuit een holistisch oogpunt en waarin mens, kunst en diergedrag samenkomen.

Tijdens het programma neem ik jullie mee op reis door:

 • te kijken naar je biografie (patronen herkennen)
 • te werken met je kernkwaliteiten (via de kernkwadranten)
 • je te laten ervaren hoe groots jouw leven is (persoonlijk statuut)
 • je te laten voelen hoe het is om balans te voelen in je lijf
 • te spelen met je Innerlijk Kind
 • te voelen hoe het is om grenzen te voelen, aan te geven en daarmee eigen BAAS te zijn
 • te zien hoe ons oerinstinct in elkaar steekt
 • te kijken vanuit een ander perspectief naar je lijf en je leven.

Daarnaast krijg je de ruimte om alles wat niet gezegd mocht worden te uiten via stembevrijding en sta jij aan het einde letterlijk in het licht (in de spotlights).

Doelgroep

‘Leven vanuit je Kern’ is een persoonlijk leiderschap programma speciaal ontwikkeld voor mensen die behoefte hebben aan het vergroten van hun persoonlijke kracht en zelfvertrouwen. Voor mensen die meer hun eigen ruimte willen innemen, assertiever willen reageren, in beweging willen komen en/of zich vrijer willen bewegen en luisteren naar hun lijf en intuïtie.

Resultaten

Tijdens het programma leer je op een speelse wijze je gedragspatronen te herkennen, jouw ruimte in te nemen, je zelfvertrouwen en jouw persoonlijke kracht te vergroten. Je leert voor jezelf te gaan staan en compassievol naar jezelf te kijken, van jezelf te houden en jezelf te accepteren met al dat je bent. Wat het feitelijke resultaat oplevert, hangt af van jouw persoonlijke inzet. Het gewenste einddoel is:

 • assertiever zijn, grenzen aanvoelen en geven
 • meer zelfacceptatie, zelfliefde en persoonlijke kracht
 • meer inzicht in eigen gedrag en patronen

Saskia is een lieve, zeer wijze, professionele ervaringsdeskundige die een hoog inlevingsvermogen heeft. Ze geeft o.a. inzicht in diverse rolpatronen zodat we die zelf kunnen herkennen, accepteren en eventueel veranderen. Bij iedere trainingsdag met een thema is nagedacht over een bijpassende locatie en alles komt vanuit haar hart.

Yvette Basters

Kadaster

Werkwijze

Het programma wordt gegeven in groepsverband en bestaat uit verschillende onderdelen.

We werken met het principe 1+1=3. Dit houdt in dat er samengewerkt kan worden met verschillende co-trainer specialisten waardoor de toegevoegde waarde wordt verhoogd.

Wij gaan samen op een speelse en creatieve manier aan de slag om te zorgen dat je meer gaat leven vanuit jouw persoonlijke kracht! Om het hoogst mogelijke rendement eruit te halen zijn huiswerkopdrachten tevens onderdeel van het programma.

 

Investering

De investering in de kern ontwikkeling, jouw persoonlijke kracht en leiderschap is EUR 4747,- per traject incl. BTW.  Betaling in termijnen is mogelijk. 

Hiervoor krijg je 9 onvergetelijke trainingsdagen, trainingsmateriaal en creatieve huiswerkopdrachten.

Daarnaast zit bij de prijs inbegrepen;

 • het intake gesprek voorafgaande aan het programma
 • 2 tussentijdse persoonlijke één op één coaching gesprekken van 1,5 uur binnen de training periode
 • gelegenheid om contact te houden via Whatsapp en e-mail over de huiswerkopdrachten en inhoudelijke vragen
 • bij dringende hulp mogelijkheid tot telefonisch contact.

Aanmelden

Aanmelden voor het programma kan via het contactformulier.

Heb je nog vragen schroom dan niet en neem contact met mij op.

Wees welkom!

Bel mij op +31 (0)6 11 31 3749 of stuur een email