+31 (0)6 11 31 3749 info@tiantraining.nl

Relatietherapie

Relatieproblemen

Een super relatie met de ander begint bij jezelf!

Wist je dat een super relatie begint bij jezelf?

Loop je op dit moment vast in je relatie en weet je niet meer of en hoe je verder kunt groeien samen? Ben je single en wil je kijken hoe jij je liefdes patronen kunt ombuigen?

Ieder mens is anders en toch blijkt dat ieder mens veel overeenkomsten heeft met de ander. We hebben allemaal verlangens en behoeftes. Deze kunnen per mens verschillen en als je goed kijkt zie je in ieder mens overeenkomsten. Dit wordt vooral zichtbaar binnen de relaties tussen mensen. Bij irritatie kan het zijn dat je in een spiegel kijkt, naar een onderdeel van jezelf waarvan je je nog niet volledig bewust bent.

Hoe vaak vraag jij jezelf af wat je zo leuk vond in het begin van je relatie? Was het alleen het uiterlijk of waren er karakter eigenschappen waar je op viel? Kun jij die eigenschappen nog herinneren en je (voormalig) partner bekijken met de verliefde blik van toen?

Een relatie bestaat uit verschillende onderdelen. Natuurlijk – de liefde, erkenning en aandacht voor elkaar! Daarnaast is de organisatie, communicatie, en seksualiteit zeer belangrijk binnen de relatie. Het delen van elkaars gedachten, verlangens, behoeftes en het liefdevol koesteren van elkaars overeenkomsten en verschillen zorgt dat de relatie groeit en bloeit. Soms lukt dit niet en kan je binnen je relatie het gevoel van eenzaamheid ervaren en jezelf afvragen of de relatie nog wel bij je past. Je kan je afvragen hoe het toch komt dat je je nu soms zo irriteert aan het gedrag van je partner. Zit je in deze fase? Schroom dan niet om contact op te nemen met mij.

Samen kunnen wij kijken waar we de communicatie kanalen weer kunnen openen zodat behoeftes en verlangens bespreekbaar worden gemaakt en jullie verder groeien in een liefdevolle relatie.

Ben jij Single?

Een relatie begint altijd bij jezelf! Wil jij die super relatie, dan heb je eerst die super relatie aan te gaan met jezelf. Het programma Leven vanuit Je Kern is het ultieme programma dat je helpt jezelf te liefhebben en te leven vanuit jouw kern. Wees vooral welkom en bel voor vrijblijvende informatie 06-11313749.

Bewezen Resultaten

Wat het feitelijke resultaat oplevert, hangt af van jullie persoonlijke wensen en verlangens. Voorafgaand stemmen wij af wat het gewenste einddoel is. Je kunt hierbij denken aan:

  • het harmonieuzer omgaan met de partner
  • het kunnen omgaan met de behoeftes en verlangens van jezelf en je partner
  • geweldloos communiceren binnen de relatie
  • op assertieve wijze grenzen kunnen stellen
  • op een vrijere creatieve manier omgaan met seksualiteit

Wees welkom!

Bel +31 (0)6 11 31 3749 of stuur een email