+31 (0)6 11 31 3749 info@tiantraining.nl

Female Leadership Journey

De sleutel tot jouw succes!

Wil jij doorgroeien naar de top?

Wil jij als vrouwelijk leider zichtbaarder worden, je impact binnen je organisatie vergroten of jezelf klaarstomen voor de volgende stap in je carrière? En ben jij werkzaam als manager of leidinggevende in een dienstverlenende organisatie, een onderwijsinstelling of een overheidsinstantie?

Dan helpt de Female Leadership Journey je om je doelen te bereiken.

Dit programma is ontworpen voor jou. In een reis van tien maanden vergroot je niet alleen je zelfinzicht, maar ook je inzicht in anderen, je organisatie en de wereld. Je ontwikkelt een sterk gevoel voor leiderschap en leert je verbindende kwaliteiten effectief toepassen.

De Female Leadership Journey is een persoonlijk en gevarieerd programma dat je de gelegenheid biedt om voort te bouwen op jouw specifieke vaardigheden. In een diverse groep gelijkgestemde vrouwen volg je elf modules bij professionele trainers met ieder hun eigen expertise. Bovendien krijg je begeleiding van een executive coach, die van begin tot eind je ontwikkeling bewaakt.

De vier dimensies van leiderschap

Een succesvolle leider gelooft in zichzelf, straalt vertrouwen uit en kan anderen voor zich winnen. Om dat doel te bereiken, is het van belang om jezelf te verdiepen in de overtuigingen en gedragspatronen die jou er mogelijk van weerhouden om optimaal te presteren. Tijdens de Female Leadership Journey maak je die verdiepingsslag aan de hand van vier dimensies: ME – WE – WORK – WORLD.

Dit programma is voor jou als je:

  • zelfvertrouwen en leiderschapsvaardigheden wilt ontwikkelen;
  • wilt leren beïnvloeden, onderhandelen en moedige gesprekken wilt kunnen voeren;
  • je unieke leiderschapskrachten en -stijlen (verder) wilt verkennen;
  • effectief wilt leren omgaan met de uitdagingen waar vrouwelijke leiders mee geconfronteerd worden;
  • zoekt naar een aanpak met aandacht voor lichaam en geest.

Met dit programma stimuleer jij je loopbaanontwikkeling, laat je jouw netwerk groeien en ontwikkel je nieuwe competenties. Als je het programma hebt afgerond, ben je klaar om de volgende stap in je carrière te zetten.

Wees welkom!

Bel mij op +31 (0)6 11 31 3749 of stuur een email