+31 (0)6 11 31 3749 info@tiantraining.nl

Emoties

De overgang is gewoon een onderdeel van ons leven. Wij vrouwen kunnen er behoorlijk last van hebben.

Onze partners net zo goed!  Zij hebben ineens om te gaan met een vrouw die vol met heftigere emoties zit. Die ineens anders reageert dan anders. Het is daarom van belang dat je beide blijft communiceren tijdens deze (lange) periode! De stormen zijn net als die in de oceaan. De golven komen en de golven gaan. Het kan stormen en het kan daarna weer een kalme zee zijn.

Weet dat het overgaat en je daarna nog steeds een mooie vrouw bent alleen nu met nóg meer ervaringen en wellicht wat meer grijze haren.  Het is super fijn om te merken dat je, mede door het ouder worden, minder last hebt van zaken waar je je vroeger druk om maakte. Daarnaast straal je een andere schoonheid uit. Mijn man noemde mij bijvoorbeeld van de week ‘een oude Indiaan’. Een wijze vrouw!  Ik vond het een groot compliment!

Voor de partners die dit lezen; de vrouw in de overgang (en erna) is nog steeds een mooi seksueel wezen. Wanneer jullie beide de moeite doen kan je jullie seks leven transformeren naar een hoger niveau! Wederom is communicatie hierbij belangrijk. Wees open en eerlijk naar elkaar en vertel welke behoeftes je hebt. Wie weet wat er allemaal voor moois nog kan gebeuren. Vertrouw erop dat liefde de verbindende kracht is en blijft!

Hier weer een klein gedichtje ter inspiratie.

Alleen maar

De Overgang
Nou daar sta je dan;
Met je mooie gewicht.
Je grijze lange haren.
De rimpels in je gezicht.
En je drukke gebaren.
Ruzie te maken met je lief.
Beide onervaren en naïef.
Want ja de Overgang die komt in de nacht als een stille dief.

De Overgang
Ineens begrijp je elkaar niet meer.
Sta je met woest vlammende ogen.
Schreeuw je of geef je een lelijke sneer.
Sta je te schelden alsof je bent bedrogen.
Maar nee, niets is minder waar.
Het is ‘alleen’ de Overgang maar.

Ben jij die partner met een vrouw in de overgang? Wil jij weten hoe je met je partner in de overgang om kan gaan? Heb je behoefte aan even je gedachten spuien of wat tips voor de toekomst?

Ik ben er voor je!

Liefs
Saskia