+31 (0)6 11 31 3749 info@tiantraining.nl

Missie en Visie

Missie en Visie

Liefde is de Verbindende Kracht

Ieder mens heeft recht op geluk via zelf-liefde en zelf-vertrouwen. Ieder mens is anders en ieder mens heeft een unieke persoonlijke kracht, normen en kernwaarden.  Deze kracht heb je gekregen om vrij te zijn en om de uitdagingen in het leven aan te kunnen. Om de liefde te beleven zoals goed voor jouw is en om je eigen levenspad te creëren. Een relatie bestaat uit verschillende onderdelen en liefde is daarbij de basis. 

De missie van Tian Training is jou te helpen in je kracht te staan, te leven vanuit je kern met meer zelf-liefde en zelf- vertrouwen zodat jij vrij bent om de liefde daadwerkelijk als verbindende kracht te voelen.  Die verbindende kracht met jezelf én met de ander.

Gedachtegoed:

  • Ieder mens is een uniek en vrij wezen met vele kwaliteiten, talenten, gedragingen, gedachten en gevoelens.
  • Een verbintenis houdt stand door zelf-reflectie, vertrouwen, begrip voor elkaar, open communicatie en ruimte voor eigen inbreng en visie.

Liefde is de verbindende kracht!  

Door jou op creatieve wijze te begeleiden via therapie en of trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, (open)relaties en communicatie kom je steviger in je schoenen te staan. 

Door het vertrouwen in jezelf en de ander te verstevigen, de communicatie kanalen open te houden en je te (her)verbinden met jezelf en de ander geef je ruimte aan de liefde en de liefdevolle (open)relatie.

Jouw leven. Jouw verantwoordelijkheid.

Wees Welkom!

Bel mij op +31 (0)6 11 31 3749 of stuur een email